przepisy

500 ml WODA

1 szt. Chrzan korzeń

1 szczypta MAJERANEK

300 ml Śmietanka 30%

500 g Biała kiełbasa

1/2 łyżeczka SÓL

1 szczypta CZARNY PIEPRZ

3 szt. LIŚĆ LAUROWY

5 szt. ziele angielskie

4 szt. JAJKA


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Do misy Cuisine Companion wkładamy kiełbasę i zalewamy wodą, gotujemy w 100 st 15 min, następnie zlewamy wywar, wkładamy mieszadło, kroimy zaparzoną kiełbasę w 1 cm plastry i wrzucamy z pokrojoną w kostkę cebulą do misy.

program: manualny

akcesoria: Mieszadło

temperatura: 100

prędkość: 0

czas: 15

Krok 2

Nastawiamy program Slow Cook p1, następnie dolewamy wywar przez pokrywę i dorzucamy przyprawy przez otwór misy i nastawiamy Zupa p2. Dolewamy zakwas pszenny przez otwór. Na 2 min przed końcem dodajemy przez otwór pokrywy śmietanę oraz tarty chrzan.

program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)