Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Wołowinę i obrane warzywa pokroić w kostkę. Do misy z założonym ostrzem tnącym włożyć cebulę. Miksować przez 30 sekund przy prędkości 12.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać marchew, kapustę, czosnek i olej. Na 10 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po zakończeniu programu dodać wołowinę, bulion, buraki, pomidory i liście laurowe. Doprawić solą i pieprzem. Uruchomić program Slow Cook P2 na 1 godzinę i 30 minut
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Przed podaniem dodać śmietanę oraz koperek. RADA: Przed podaniem można również dodać surową paprykę. Zupa ta doskonale smakuje po odgrzaniu i nadaje się do zamrożenia.