Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę, imbir i czosnek umieść w misie z założonym ostrzem tnącym i miksuj przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 10
Krok 2
Zastąp ostrze mieszadłem i zgarnij składniki ze ścianek na środek misy. Dodaj przyprawy: kumin, kolenfrę, chilli. Na 5 minut uruchom program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Ponownie załóż ostrze tnące i miksuj przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 10
Krok 4
Zastąp ostrze mieszadłem i zgarnij składniki ze ścianek na środek misy. Do misy dodaj soczewicę, bulion, pomidory. Ustaw program Slow cook na 40 min, dopraw solą. Podajemy z jogurtem greckim, skropionym oliwą, wędzoną papryką, świeżą kolendrą. Pycha
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)